Skip to main content

follow us


Bloggerntt.com - Kumpulan Lirik Lagu Nella Kharisma Terbaru yang Ngetop, Selamat datang kembali di bloggerntt.com. Sebelumnya, sudah saya posting mengenai Nella Kharisma.

Nella Kharisma merupakan salah satu tokoh penyanyi dangdut terpopuler di Indonesia.

Nella Kharisma terkenal akan lagu dangdut koplo yang sering dia bawakan. Salah satu saingan terberat Via Vallen, yang juga penyanyi dangdut yang lagi naik daun saat ini.

Kumpulan Lirik Lagu Nella Kharisma Full Album Terbaru yang Ngetop


Lirik Lagu Nella Kharisma - Gusti Ora Sare

bejo ciloko soro lan mukti
wes ginaris kang dumadi
loro ati kowe seng natoni
ben tak tompo lelakon iki

gusti ra sare tansah ngulatke
tutugno anggonmu ngece
ati seje lambe seng kok ucapke
ora nyono ngene dadine

gusti ora sare ngerti sak kabehe
gusti ora sare ngerti sak nyatane
seng salah aku opo kowe
seng salah aku opo kowe

gusti ra sare tansah ngulatke
tutugno anggonmu ngece
ati seje lambe seng kok ucapke
ora nyono ngene dadine

gusti ora sare ngerti sak kabehe
gusti ora sare ngerti sak nyatane
gusti ora sare ngerti sak kabehe
gusti ora sare ngerti sak nyatane

seng salah aku opo kowe
seng salah aku opo kowe

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu

Tak enteni tekanmu
Ono ning ngarep motoku
Nganti ora iso turu
Amergo kangen sliramu

Opo kowe isih eling
Mbiyen dewe ono ati
Tiwas wes setyo ngenteni
Jebule kowe wes rabi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
Ora awan ora bengi aku mikirke kowe
Senadyan ning njero atimu wis ono tresno liyane

Roso kangen iki malah dadi tatu
Mergo kowe sing tak tresno malah ninggal aku
Tiwas wes ngenteni mengharap kowe bali
Malah krungu kabar jebule kowe wis rabi

Remuk atiku loro batinku
Nganti aku ora kuat ngadepi uripku
Separuh nyowoku ono ning awakmu
Urip wegah arep mati pun aku tak mau

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
Ora awan ora bengi aku mikirke kowe
Senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
Ora awan ora bengi aku mikirke kowe
Senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

Lirik Lagu Nella Kharisma - Atimu Pece

Opo pece atimu ra ndeleng aku
Wes wani perih mbelani sliramu
Malah cidro ninggal aku
Lungo ra nggenah kabarmu
Tego kowe karo aku

Opo pece atimu ra ngrasakne aku
Wes wani berkorban demi dirimu
Malah lungo ninggal tatu
Minggat ra nggenah paranmu
Tegel kowe karo aku

Habis manis sepah kau buang
Engkau campakkan engkau tinggalkan
Kari balong ra enak di pangan
Ra kenek di ganyang sak iki ngilang
Pece atimu pece

Opo pece atimu ra ngrasakne aku
Wes wani berkorban demi dirimu
Malah lunggo ninggal tatu
Minggat ra nggenah paranmu
Tegel kowe karo aku

Opo pece atimu ra ngrasakne aku
Wes wani berkorban demi dirimu
Malah lungo ninggal tatu
Minggat ra nggenah paranmu
Tegel kowe karo aku

Habis manis sepah kau buang
Engkau campakkan engkau tinggalkan
Kari balong ra enak di pangan
Ra kenek di ganyang sak iki ngilang
Pece atimu pece
Pece atimu pece

Lirik Lagu Nella Kharisma - Jaran Ucul

Opo ora kelingan
Mbiyen tansah ngomong sayang
Saiki jebul bimbang
Tresno engkau gadaikan

Jan koyo jaran ucul
Ra keno dicekel buntute
Tresno uwis ditandur
Jebul amung mbok tinggalne

Jane opo salahku, kok cobakkan cintaku
Ngarepe moto, nggandeng wedokan liyo
Janjinmu koyo gludug
Ora mudun udan

Banter suarane, loro rasane
Cintaku engkau campakan

Jaran ucul, jan koyo jaran ucul
Ra keno dicekel buntute
Lan ra keno dicekel janjine
Tansah mlayu, jan koyo jaran ucul

Jaran ucul, jan koyo jaran ucul
Tak lilo yen pancen pengen ucul
Timbang loroku soyo ketandur
Pikir lakumu koyo jaran ucul

Opo ora kelingan
Mbiyen tansah ngomong sayang
Saiki jebul bimbang
Tresnomu engkau gadaikan

Jan koyo jaran ucul
Ra keno dicekel buntute
Tresno uwis ditandur
Jebul amung mbok tinggalne

Jane opo salahku, kok cobakkan cintaku
Ngrepe moto, nggandeng wedokan liyo
Janjimu koyo gludug
Ora mudun udan

Banter suarane, loro rasane
Cintaku engkau campakan
lirik-lagu-dunia.blogspot.com
Jaran ucul, jan koyo jaran ucul
Tak lilo yen pancen pancen ucul

Timbang loroku soyo ketandur
Pikir lakumu koyo jaran ucul
Jaran ucu, jan koyo jaran ucul
Ra keno dicekel buntute

Lan ra keno, dicekel janjine
Tansah mlayu, jan koyo jaran ucul
Jaran ucul, jan koyo jaran ucul
Tak lilo yen pancen pengen ucul

Timbang loroku soyo ketandur
Pikir lakumu koyo jaran ucul


Lirik Lagu Nella Kharisma - Tak Kin Tuang

Aku wegah adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Wedi tambah ayu
Tak kin tuang tak kin tuang

Mengko yen wen adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Cowok cowok nempel aku

Aku wegah adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Bene ora ayu
Tak kin tuang tak kin tuang

Mengko yen wes adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Dudo dudo kintil aku

Dadi wong ayu abot tenan sanggane
Kono kene pating tlecek pacare
Mergo kuwi adus ora wajibne
Yen adus aku soyo mundak ayune

Ora gagas aku di anggep wong edan
Mergo adus kanggoku kui sirikan
Yen kerep adus malah dadi gegeran
Mergo mundak ayu dadi rebutan

Aku wegah adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Wedi tambah ayu
Tak kin tuang tak kin tuang

Mengko yen wen adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Cowok cowok nempel aku

Aku wegah adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Wedi tambah ayu
Tak kin tuang tak kin tuang

Mengko yen wen adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Cowok cowok nempel aku

Aku wegah adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Bene ora ayu
Tak kin tuang tak kin tuang

Mengko yen wes adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Dudo dudo kintil aku

Dadi wong ayu abot tenan sanggane
Kono kene pating tlecek pacare
Mergo kuwi adus ora wajibne
Yen adus aku soyo mundak ayune

Ora gagas aku di anggep wong edan
Mergo adus kanggoku kui sirikan
Yen kerep adus malah dadi gegeran
Mergo mundak ayu dadi rebutan

Aku wegah adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Wedi tambah ayu
Tak kin tuang tak kin tuang

Mengko yen wen adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Cowok cowok nempel aku

Aku wegah adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Wedi tambah ayu
Tak kin tuang tak kin tuang

Mengko yen wen adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Cowok cowok nempel aku

Aku wegah adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Bene ora ayu
Tak kin tuang tak kin tuang

Mengko yen wes adus
Tak kin tuang tak kin tuang
Dudo dudo kintil aku

Dadi wong ayu abot tenan sanggane
Kono kene pating tlecek pacare
Mergo kuwi adus ora wajibne
Yen adus aku soyo mundak ayune

Ora gagas aku di anggep wong edan
Mergo adus kanggoku kui sirikan
Yen kerep adus malah dadi gegeran
Mergo mundak ayu dadi rebutan

Yen kerep adus malah dadi gegeran
Mergo mundak ayu dadi rebutan
Yen kerep adus malah dadi gegeran
Mergo mundak ayu dadi rebutan


Lirik Lagu Nella Kharisma - Cincai

aku bukan barang murahan say
yang bisa dinego nego cincai
kalau kau cintai sabar dulu say
tunggu sampai okay

kita baru jadian aja say
kau sudah minta ini itu say
masih haram say married dulu say
please ah jangan lebay

kalau kamu benar benar sayang aku
mestinya kamu jaga perlakuanmu
kalau cinta minta ini minta itu
itu bukan cinta tapi cuma nafsu

kalau kamu benar benar sayang aku
mestinya kamu jaga perlakuanmu
kalau cinta minta ini minta itu
itu bukan cinta tapi cuma nafsu

sayang cinta ini cuma buat kamu
sayang biarkan suci membiru
jangan sampai ternoda karena nafsu
karena ku tak mau kehilanganmu

aku bukan barang murahan say
yang bisa dinego nego cincai
kalau kau cintai sabar dulu say
tunggu sampai okay

kita baru jadian aja say
kau sudah minta ini itu say
masih haram say married dulu say
please ah jangan lebay

kalau kamu benar benar sayang aku
mestinya kamu jaga perlakuanmu
kalau cinta minta ini minta itu
itu bukan cinta tapi cuma nafsu

kalau kamu benar benar sayang aku
mestinya kamu jaga perlakuanmu
kalau cinta minta ini minta itu
itu bukan cinta tapi cuma nafsu

sayang cinta ini cuma buat kamu
sayang biarkan suci membiru
jangan sampai ternoda karena nafsu
karena ku tak mau kehilanganmu

tunggu dulu sayang
kau resmi jadi milikku


Lirik Lagu Nella Kharisma - Layang Pedot

kebangeten roso tresno iki
tak rewangi berkorban demi cinta ini
tegone sliramu marang aku
medot tali cinta sak penake karepmu

raono udan raono angen
ora ngiro ono layang sing tak tompo
heran lan bingung atiku
ono opo to sliramu
kirim layang kanggo aku

kaget atiku moco isi layangmu
pacaran wae isih ono seminggu
jebule kok putusne tresnaku
banget nelongso rasane atiku
kebacut opo to salahku

gek piye perasaanmu yen dadi koyo aku
lekas tresno nanging dipedot
durung ono setengah crito

layang pedot sing bakal dadi seksi
crito tresnoku sing mok gawe pitung wengi
nadyan abot roso neng njero ati
tak lilakne senadyan mung koyo ngimpi

kebangeten roso tresno iki
tak rewangi berkorban demi cinta ini
tegone sliramu marang aku
medot tali cinta sak penake karepmu

raono udan raono angen
ora ngiro ono layang sing tak tompo
heran lan bingung atiku
ono opo to sliramu
kirim layang kanggo aku

kaget atiku moco isi layangmu
pacaran wae isih ono seminggu
jebule kok putusne tresnaku
banget nelongso rasane atiku
kebacut opo to salahku

gek piye perasaanmu yen dadi koyo aku
lekas tresno nanging dipedot
durung ono setengah crito

layang pedot sing bakal dadi seksi
crito tresnoku sing mok gawe pitung wengi
nadyan abot roso neng njero ati
tak lilakne senadyan mung koyo ngimpi

layang pedot sing bakal dadi seksi
crito tresnoku sing mok gawe pitung wengi
nadyan abot roso neng njero ati
tak lilakne senadyan mung koyo ngimpi


Lirik Lagu Nella Kharisma - Cinta Ini Untukmu

Cinta ini untukmu
Cinta ini untukmu

Cinta ini untukmu

Cinta ini untukmu
Tiada yang lain cuma kamu
Kamu yang ku sayang kamu yang ku rindu
I just wanna say I love you (I just wanna say I love you)

Cinta ini untukmu
Tiada yang lain cuma kamu
Kamu yang ku sayang kamu yang ku rindu
I just wanna say I love you (I just wanna say I love you)

Hei cowok tampan keren juga rupawan
Senyummu dikit malah tambah aduhai
Itu yang membuatku jatuh cinta padamu
I cant stop loving you

Namanya juga cinta bisa membuat gila
Asal jangan jangan bikin susah orang tua
Di buat santai kayak di pantai
Yang penting aku suka kamu juga suka
Cinta dari mata mata tumbuh ke hati
Hati mulai mencintai kayak di tv tv
Aje gile tresnaku mung kanggo kowe
Sumpah mati ra bakal ono liyane

Cinta ini untukmu
Tiada yang lain cuma kamu
Kamu yang ku sayang kamu yang ku rindu
I just wanna say I love you (I just wanna say I love you)

Cinta ini untukmu
Tiada yang lain cuma kamu
Kamu yang ku sayang kamu yang ku rindu
I just wanna say I love you (I just wanna say I love you)

Andai kamu bunga aku jadi kumbangnya
So sweet nano nano rasanya
Aku orang setia wes gak ada duanya
Satu satu di dunia begitu istilahnya

Simsalabim merubah jadi cinta
Kuch kuch hota hai kayak film india
I love you I need you
Aku padamu

Bukan obral janji semua tulus dari hati
Apa yang aku kata itu juga faktanya
Kalau kagak percaya boleh di coba saja
Gratis tis untuk tuan semata

Cinta ini untukmu
Cinta ini untukmu..

Cinta ini untukmu..

Cinta ini untukmu
Tiada yang lain cuma kamu
Kamu yang ku sayang kamu yang ku rindu
I just wanna say I love you (I just wanna say I love you)

Cinta ini untukmu
Tiada yang lain cuma kamu
Kamu yang ku sayang kamu yang ku rindu
I just wanna say I love you (I just wanna say I love you)

Cinta ini untukmu
Tiada yang lain cuma kamu
Kamu yang ku sayang kamu yang ku rindu
I just wanna say I love you (I just wanna say I love you)...

Cinta ini untukmu
Tiada yang lain cuma kamu
Kamu yang ku sayang kamu yang ku rindu
I just wanna say I love you (I just wanna say I love you)...


Lirik Lagu Nella Kharisma - Tak Bisa Membenci

jika atas sikapku

membuatmu terluka, maafkanlah
jika atas lukamu
membuatmu benci, maka bencilah

jika dulu sikapku
membuatmu kecewa, maafkanlah
dan jika kehadiranku masih kau terima
aku berjanji setia

takkan pernah ku bisa membencimu
karena ku cinta walau aku terluka
takkan pernah ku bisa menafikkanmu
karena ku sayang walau aku dulu kau buang

takkan pernah, takkan pernah
takkan pernah, takkan pernah

jika dulu sikapku
membuatmu kecewa, maafkanlah
dan jika kehadiranku masih kau terima
aku berjanji setia

takkan pernah ku bisa membencimu
karena ku cinta walau aku terluka
takkan pernah ku bisa menafikkanmu
karena ku sayang walau aku dulu kau buang

takkan pernah ku bisa membencimu
karena ku cinta walau aku terluka
takkan pernah ku bisa menafikkanmu
karena ku sayang walau aku dulu kau buang

takkan pernah, takkan pernah
takkan pernah, takkan pernah


Lirik Lagu Nella Kharisma - Kekasih Rahasia

Aku yang mencoba tegarkan hatiku
Terima kenyataan jadi kedua cintamu
Tapi ku manusia miliki rasa cemburu
Karena menjadi kekasih rahasiamu

Kini aku sadar tak ingin dia terluka
Semua harus aku akhiri sudah
Ku relakan jadi puing kenangan
Tinggalkan saja aku dan kau memilih dia

Aku hanya kekasih rahasiamu
Aku hanya yang kedua untukmu
Tinggalkan saja aku mungkin kau bahagia
Bersama kekasih sejatimu

Aku hanya kekasih rahasiamu
Lupakan saja aku jangan kau lukai dia
Simpan saja jadi cerita berdua
Karena aku hanya kekasih rahasiamu

Kini aku sadar tak ingin dia terluka
Semua harus aku akhiri sudah
Ku relakan jadi puing kenangan
Tinggalkan saja aku dan kau memilih dia

Aku hanya kekasih rahasiamu
Aku hanya yang kedua untukmu
Tinggalkan saja aku mungkin kau bahagia
Bersama kekasih sejatimu

Aku hanya kekasih rahasiamu
Lupakan saja aku jangan kau lukai dia
Simpan saja jadi cerita berdua
Karena aku hanya kekasih rahasiamu


Lirik Lagu Nella Kharisma - Rupo Lan Dunyo

Mung riko hang sun anteni
Mung riko hang sun welasi
Bondo dunyo sun taruhi
Ilange nyowo sun belani

Hee iye iye iye
Hee iye iye iye

Rupo lan dunyo sing dadi mergo
Susah seneng podo disonggo
Hang sun jaluk riko ojo ngelali
Gawe ngeloro ati

Isun demen riko sing mergo rupo
Isun demen riko sing mergo dunyo
Rupo lan dunyo sing dadi paran
Hang sun jaluk biso sesandhingan

Njaluk paran riko sun turuti
Lintang rembulan sun labuhi
Masio nyowo sun belani
Hang sun jaluk ojo ngloro ati

Njaluk paran riko sun turuti
Lintang rembulan sun labuhi
Masio nyowo sun belani
Hang sun jaluk ojo ngloro ati

Hee iye iye iye
Hee iye iye iye

Rupo lan dunyo sing dadi mergo
Susah seneng podo disonggo
Hang sun jaluk riko ojo ngelali
Gawe ngeloro ati

Isun demen riko sing mergo rupo
Isun demen riko sing mergo dunyo
Rupo lan dunyo sing dadi paran
Hang sun jaluk biso sesandhingan

Njaluk paran riko sun turuti
Lintang rembulan sun labuhi
Masio nyowo sun belani
Hang sun jaluk ojo ngloro ati

Njaluk paran riko sun turuti
Lintang rembulan sun labuhi
Masio nyowo sun belani
Hang sun jaluk ojo ngloro ati

Hee iye iye iye
Hee iye iye iye

Njaluk paran riko sun turuti
Lintang rembulan sun labuhi
Masio nyowo sun belani
Hang sun jaluk ojo ngloro ati

Njaluk paran riko sun turuti
Lintang rembulan sun labuhi
Masio nyowo sun belani
Hang sun jaluk ojo ngloro ati

Njaluk paran riko sun turuti
Lintang rembulan sun labuhi
Masio nyowo sun belani
Hang sun jaluk ojo ngloro ati

Njaluk paran riko sun turuti
Lintang rembulan sun labuhi
Masio nyowo sun belani
Hang sun jaluk ojo ngloro ati

Hee iye iye iye
Hee iye iye iye
Hooo


Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Mung Pelampiasan

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

mbiyen pancen aku percoyo ro omongmu
tok soyo suwe aku kok malah dadi ragu
dasare kowe pancen ora keno tak gugu
tak wenehi tulus ati malah kok bales keju

doremi tuturemi maen kempleng
tiwase tak enteni kok malah kesel dewe
atiku atimu ora biso menyatu
mending tak tinggal goyang wes kono sak karepmu

jare raiso urip tanpo awakku
sampeyan ngapusi aku

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

pupus atiku layu harapan dadi semu
ninggal janji ning ati mung tansah kok mblenjani
wangi wangine kembang raono ning atiku
mung kari siji aku kesel ro tumindakmu

cukup kepiye maneh ben kowe iso mari
obat jenuh awe menthol raiso ngobati
amergo siji iki iki masalah ati
dadi pelampiasan leh ngempet setengah mati

jare raiso urip tanpo awakku
sampeyan ngapusi aku

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

Baca juga:
Selain Kumpulan Lirik Lagu Nella Kharisma Full Album Terbaru yang Ngetop di atas, berikut ini kumpulan lirik lagu Nella Kharisma Full Album Terbaru dan Terupdate:


  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Matahariku
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojoku Dipek Tonggo
  • Lirik Lagu Kawin Kontrak - Nella Kharisma (feat Demy)
  • Lirik Lagu Nonton Jaranan - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Kalah Cepet - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Ra Nyampek Tresnane - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Cinta Diantara Kita - Nella Kharisma & Gerry Mahesa
  • Lirik Lagu Duwe HP Ra Duwe Pulsa - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Pingin Tak Racuni - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Tutuke Crito - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Sabar Ini Ujian - Nella Kharisma (ft RPH)
  • Lirik Lagu Kesandung Tresno - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Alon Alon Wae - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Kesenggol Rondo - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Petan
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Pegaten Bojomu
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Mrekes Ati
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Tibo
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Talak Siji
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Ngambang
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Kado Terakhir
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Hak’e Hak’e
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng
  • Lirik Lagu Setyo Sehidup Semati - Nella Kharisma ft Bayu G2B
  • Lirik Lagu Kepaling - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Tombo Kangen - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Juragan Empang - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Bisane Mung Nyawang - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Udan Gerimis Stasiun Tugu - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Tangisan Terakhir - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Sepuro - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Tuk Miliki Dia Sepenuhnya - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Bunga Hati - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Puisi Hati - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Mung Nyawang - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Pacar Terbaik - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Rasa Yang Tersimpan - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Lilin - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Kangen Setengah Mati - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Pisah - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Ojo Sepaneng - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Kangen Mantan - Nella Kharisma ft Danang Danzt
  • Lirik Lagu Pacar Cah Ndeso - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Cinta Satu Minggu - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Tiada Nama Seindah Namamu - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Pikir Keri - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Prasetyo - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Jiwo Rogo - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Cerita Anak Jalanan - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Pesek Manis - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Linglung - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Getun Masa Lalu - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Stel Kendo - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Selingkuh Karo Mantan - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Cie Cie - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Ninja Opo Vespa - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Banyu Langit - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Cinta Luar Biasa - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Nyanding Slirane - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Mageh Ono - Nella Kharisma feat Mahesa
  • Lirik Lagu Lewung - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Tresno Suci - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Mung Sewates Konco - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Ojo Nguber Welase
  • Lirik Lagu Modal Dikit Dong Say - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Biru Hatiku - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Goyang Senggol
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Sepi Tanpo Kowe
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Mati Roso
  • Lirik Lagu Bidadari Kesleo - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Lupakanlah
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Malamku
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Kebacut Kangen
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Tresno Marang Tonggo
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Nggerus Ati
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Kanggo Kowe
  • Lirik Lagu Putihnya Hati - Nella Kharisma ft Mahesa
  • Lirik Lagu Aku Kangen Bojomu - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Aku Ra Nikung - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Pacarmu Sanjipak
  • Lirik Lagu Tewas Tertimbun Masalalu (TTM) - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Bojo Galak - Nella Kharisma
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Pantai Klayar
  • Lirik Lagu Lali Rasane Tresno - Nella Kharisma ft ACW Star
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Satu Hati (Feat Arga Willis)
  • Lirik Lagu Nella Kharisma - Ditinggal Rabi


Sekian artikel Kumpulan Lirik Lagu Nella Kharisma Full Album Terbaru yang Ngetop. Semoga bermanfaat. Salam.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar